• Informatie
 • icons.broeksehoeve.green
  SVR ANWB

  Contact
  Zwembad
  Arrangementen
  Acties 
  Reserveren
  Kaart

 • Contact

   Bereikbaar op 06-2367 5967
  0599-648 761
  Broek 40, 9511PT Gieterveen
  info@broeksehoeve.nl

 • Ons zwembad

  Eigen-Zwembad-van-Kampeerboerderij-de-Broekse-Hoeve

  Ons zwembad is 135 cm diep en heeft rondom in het zwembad een sta rand. De 4 treden in het water zorgen er voor dat je geleidelijk kunt afdalen tot dat je op 1,30 cm bent. Ook heeft het zwembad een brede zit rand. Deze rand ligt ongeveer 50 cm hoger dan het terras wat rond het zwembad ligt. Door deze constructie kan een rolstoel gebruiker zo een transfer doen vanaf zijn rolstoel. Kindvriendelijke omdat deze opstaande zit rand een natuurlijke barrière vormen voor peuters en dreumesen. Het is voor jong en oud heerlijk zwemmen bij kampeerboerderij de Broekse Hoeve. Ons zwembad is gratis te gebruiken voor al onze klanten. Geopend van 1 juni t/m 30 september.

 • Arrangementen

  Vergaderlocatie in Drenthe.

  Een informele vergaderlocatie met oud Drentse charme. De Broekse Hoeve ligt in een goed bereikbare omgeving midden in het brink dorpje Gieterveen.  Er zijn tal van mogelijkheden op onze Hoeve, u kunt hier ook vele buiten activiteiten doen van gezellig barbecuen tot Highlandgames en kano tochten. In deze groene omgeving zijn er vele fietsroutes van het bij ons gelegen Hunze Vallei naar Gieten in het Boomkoompad tot het Veenpark in Emmer-compascuum. U kunt hier ook natuurlijk heerlijk in de accommodatie verblijven en gezellig samen koken.

  Hieronder hebben wij een aantal arrangementen samengesteld maar u geeft natuurlijk de invulling en maken wij graag een offerte op maat voor u.

 •  

  Bedrijfsarrangementen

  Arrangement zelfverzorging (5-48 personen)

  Op werkdagen met overnachting 24 of 32 uurs vergadering

 

 • Acties & lastminutes

  Oudgasten €50,- korting op de huur van de groepsaccommodatie.

 • Tijdelijke actie voor de camping.

  Geen SVR lid? U kunt gratis lid worden en korting krijgen bij een week kamperen.
  Met de leden kaart van stichting vrije recreatie, kan er op elke SVR camping gebruik worden gemaakt van de voordelen van deze stichting. Meer informatie over SVR op www.svr.nl

 

Reserveren

U kunt mailen of bellen voor beschikbaarheid.

 

Kaart

 Kaart van de omgeving